DOXXbet je výhra | DOXXbet športové tipovanie a online kasíno (2024)

BETKLUB

BETKLUB je jedinečný program, kde máš šancu získať exkluzívne ceny. Štýlové vecné ceny, merch Attila Végh alebo fríbety. To všetko môžeš získať JEDINE za vernostné body, ktoré nestoja nič a pripisujú sa za každý stavený tiket.

Ako sa zapojiť do BETKLUBU?

Členom BETKLUBU sa automaticky stáva každý klient, ktorý sa . Každý už registrovaný klient je automaticky členom klubu od jeho spustenia. Každý člen môže zbierať body a využívať benefity BETKLUBU.

Ako zbierať body?

Body sa pripočítavajú za každý tiket stavený prostredníctvom web stránky a mobilnej aplikácie alebo hracieho terminálu Sportbox. Body môžeš získať za svoju aktivitu v konte alebo v našich súťažiach na sociálnych sieťach facebook a instagram. Pozri si sekciu a zisti viac.

Stav
0,50 €

Získaš
1 bod

Za každých celých stavených 0,50 € získava člen 1 bod. Body sa pripočítavajú aj za každú predzápasovú stávku, aj LIVE stávku! Body si môže každý člen následne meniť za všetky dostupné ceny dostupné v sekcii .

Ako získať vernostnú kartu?

Kartu je možné získať 2 spôsobmi. Vyplnením formulára sa Tvoja vernostná karta zašle na poštovú adresu, ktorú si zadáš. Alebo si kartu môžeš aktivovať v ktorejkoľvek prevádzke, kde na nachádza hrací terminál Sportbox.

DOXXbet je výhra | DOXXbet športové tipovanie a online kasíno (1)

Bodov

pre tipéra mesiaca

Získaj až 10 000 bodov počas prvých 7 dní v každom mesiaci. Stačí ak počas prvých 7 dní v mesiaci budeš mať výherný tiket s najvyšším kurzom. Až 10 tipérov odmeníme bodmi naviac za úspešné tipovanie. Spolu rozdáme viac ako 50 000 bodov každý mesiac. Pozri si aktuálny rebríček a tipuj tiež! Viac info spolu s tabuľkou rozdelenia bodov nájdeš nižsie: Pravidlá a podmienky akcie.

Pravidlá a podmienky akcie
  • Akcia sa začína vždy prvý deň v mesiaci a trvá 7 dní.
  • Do tejto akcie je automaticky zaradený každý člen BETKLUBU.
  • Akcia spočíva v uhádnutí najvyššieho kurzu počas daného týždňa. Do akcie sa teda započítava každý výherný tiket s ľubovoľným vkladom.
  • Priebežný najvyšší uhádnutý kurz bude zobrazený v rebríčku akcie. Hlavnú cenu získa ten hráč, ktorý bude po siedmich dňoch od začatia akcie na prvom mieste.
  • Rebríček bude aktualizovaný každý deň o 06:00 hod. a zverejnený v príslušnej sekcii akcie.
  • Ocenených je prvých 10 miest na základe tabuľky, ktorá sa nachádza nižšie. Konečné výsledky budú zverejnené po skončení akcie v príslušnej sekcii. Body budú výhercom pripísané do dvoch dní po skončení akcie.
  • DOXXbet si vyhradzuje právo v prípade akéhokoľvek podozrenia zo zneužitia tejto akcie zrušiť nárok na cenu, alebo v prípade, ak už bola odovzdaná túto cenu odobrať.
  • DOXXbet si taktiež vyhradzuje právo kedykoľvek zmeniť pravidlá a podmienky alebo pozastaviť akciu v prípade podozrenia zo zneužitia.
  • Tabuľka pridelených bodov na základe umiestnenia

    1.miesto - 10 000 bodov
    2.miesto - 9 000 bodov
    3.miesto - 8 000 bodov
    4.miesto - 7 000 bodov
    5.miesto - 6 000 bodov
    6.miesto - 5 000 bodov
    7.miesto - 4 000 bodov
    8.miesto - 3 000 bodov
    9.miesto - 2 000 bodov
    10.miesto - 1 000 bodov

DOXXbet je výhra | DOXXbet športové tipovanie a online kasíno (2)

Bodov

Mobilná aplikácia

Stiahni si našu mobilnú aplikáciu a tipuj úplne všade!

Za prvé prihlásenie v aplikácii získaš navyše 100 bodov zdarma do BETKLUBU!

Tak neváhaj a nenechaj si ujsť žiadny zápas. Aplikáciu stiahneš na stránke mobile.doxxbet.sk alebo jednoducho naskenuj QR kód.

DOXXbet je výhra | DOXXbet športové tipovanie a online kasíno (3)

Bodov

Začni tipovať

K prvej stovke dostaneš ďalšiu zdarma! Nahraj 100 bodov počas prvých 30 dní od prvého prihlásenia od spustenia BETKLUBU a automaticky dostaneš od nás ďalších 100 bodov zdarma do 24 hodín.

Vezmi si za body fríbety, reklamné predmety alebo merch Attila Végh.

Výber je len na Tebe!

Všeobecné pravidlá a podmienky BETKLUBU

BETKLUB poskytuje spoločnosť DOXXbet, s. r. o., Kálov 356, 010 01 Žilina, IČO: 46831878, DIČ: 2023592714 (ďalej len „DOXXbet“) svojim klientom, ktorí majú založené Hráčske konto na stránke www.doxxbet.sk, alebo používajú stávkovacie terminály DOXXbet sportbox (ďalej len DS). BETKLUB umožňuje klientom spoločnosti DOXXbet, s. r. o. užívať výhody a bonusy, ktoré sú s členstvom v BETKLUBE spojené.

  1. Člen programu

    1. Členom BETKLUBU sa môže stať každá fyzická osoba, ktorá je oprávnená uzatvárať stávky podľa zákona č. 171/2005 Z. z. a je spoločnosťou DOXXbet, s. r. o. prijatá do BETKLUBU.
    2. Členstvo v BETKLUBE je bezplatné, pre člena z neho nevyplývajú žiadne záväzky a povinnosti.
    3. Každý člen BETKLUBU môže mať len jedno členstvo. Členstvo v programe je neprenosné a nemôže byť ani predmetom dedičského práva.
  2. Vstup do BETKLUBU

    1. Každý v minulosti už registrovaný člen pred spustením BETKLUBU sa okamžite stáva členom BETKLUBU od jeho spustenia.
    2. Každý novo-registrovaný člen je taktiež automaticky členom BETKLUBU.
    3. Ak klient nemá vytvorené Hráčske konto a využíva stávkovacie terminály DS, do BETKLUBU vstúpi tak, že si vyžiada vernostnú kartu priamo u prevádzkovateľa zariadenia, v ktorom je DS umiestnený a túto kartu následne aktivuje prostredníctvom DS.
  3. Vernostná karta

    1. Majiteľ Hráčskeho konta si môže vyžiadať vernostnú kartu v sekcii BETKLUB na stránke www.doxxbet.sk, ktorá je následne klientovi poslaná. Táto karta je už automaticky aktivovaná a spojená s jeho Hráčskym kontom.
    2. Každý hráč, ktorý vernostnú kartu získal u prevádzkovateľa DS ju musí aktivovať. Pri prvotnom načítaní vernostnej karty na DS je klient povinný vyplniť prihlasovací formulár. Po jeho vyplnení bude klientovi zaslaný 4 miestny PIN kód prostredníctvom sms správy, ktorým následne aktivuje kartu na DS.
    3. Každá karta má vlastný PIN kód, ktorý bude klientovi vygenerovaný. Vygenerovaný PIN kód je potrebné zadať vždy pri manipulácii peňažných prostriedkov spojených vernostnou kartou poprípade online hráčskym kontom. PIN kód nie je potrebné zadávať pri prihlásení a odhlásení (ak v rámci týchto operácií neprevádza žiadne peňažné prostriedky) a tak isto pri tlačení kreditného lístka.
    4. Ak má klient aktivovanú vernostnú kartu prostredníctvom DS a následne si vytvorí Hráčske konto na stránke www.doxxbet.sk, má možnosť spojiť kartu s kontom a zbierať body na spoločný účet. Vernostnú kartu priradí k Hráčskemu kontu po prihlásení v sekcii BETKLUB / Vernostná karta
    5. Ak už klient má vytvorené Hráčske konto a aktivuje si vernostnú kartu prostredníctvom DS, má možnosť priradiť vernostnú kartu k Hráčskemu kontu po prihlásení v sekcii BETKLUB / Vernostná karta.
    6. Prostredníctvom vernostnej karty môže hráč podávať stávky na DS aj za peňažné prostriedky z Hráčskeho konta. Tieto peňažné prostriedky môžu byť použité iba na vykonanie stávky. Ich použitie hráč potvrdí prideleným PIN kódom vernostnej karty. Výsledný tiket v takomto prípade podlieha pravidlám podaného tiketu na DS.
    7. Pri strate alebo akomkoľvek poškodení vernostnej karty, kontaktujte prosím infolinku na tel. č.: +421/911/569 909 poprípade e-mailom: info@doxxbet.sk
  4. Bodové konto

    1. Bodové konto je účet člena BETKLUBU, na ktorom sú evidované získané body.
    2. Stav bodového konta je evidovaný v počítačovom systéme spoločnosti DOXXbet, s. r. o. a tento stav je vidieť okamžite po prihlásení na webovej stránke spoločnosti DOXXbet, s. r. o.
    3. DS má vernostný systém prepojený s kontom na webovej stránke, tzn., že pre oba spôsoby tipovania je vedené to isté konto, na ktoré sú pripisované body, či už hráč používa DS, alebo Hráčske konto na stránke. Stav konta zistí klient na DS prihlásením sa pomocou vernostnej karty a zadaním 4-miestneho PIN kódu.
  5. Získavanie bodov

    1. Body sú jednotky, ktoré získava člen BETKLUBU za uzatváranie stávok podľa výšky vkladu.
    2. Za každých celých stavených 0,50€ (vrátane manipulačného poplatku) získava klient jeden bod. Príklad: Ak hráč staví tiket za 5,45€ získava 10 bodov. Každých necelých 0,5€ sa pri prepočte na body zaokrúhľuje smerom nadol.
    3. Body sa nepripočítavajú za využitie voľných stávok.
    4. V prípade storna tiketu sa získané body za tiket odpočítavajú.
    5. Maximálny počet bodov, ktorý je možné pripísať denne na bodové konto klienta, je 500 bodov. Po dovŕšení denného limitu 500 bodov, sa za každý ďalší tiket stavený v danom dni pripisuje 0 bodov.
    6. Body sa nepripočítavajú za virtuálne hry.
    7. Body sa nepripočítavajú za sólo tikety (tikety obsahujúce iba jednu udalosť).
    8. Body sa dajú vymieňať, v BETKLUBE v sekcii Vezmi si za body, za voľné stávky a produkty, ktoré budú v aktuálnej ponuke. V sekcii Vezmi si za body je zobrazená dostupnosť produktov a ich bližšia špecifikácia. Používané obrázky majú len ilustračný charakter.
    9. Platnosť bodov je 365 dní vždy do 31. mája aktuálneho kalendárneho roku.
  6. Vymieňanie a nakupovanie za body

    1. Každý klient má právo na produkt, ktorý je práve v ponuke Vezmi si za body v závislosti od jeho dostupnosti. Pri zakúpení voľnej stávky bude táto pridelená do 2 dní na Hráčske konto. Voľná stávka sa dá využiť iba prostredníctvom Hráčskeho konta na stránke www.doxxbet.sk. Produkty sa budú doručovať na vopred overenú adresu klienta.
    2. DOXXbet, s. r. o. má právo overiť klienta pred pripísaním voľnej stávky, alebo pred zaslaním vybraného produktu z ponuky Vezmi si za body.
    3. V prípade záujmu o produkt si ho klient vyberie z ponuky Vezmi si za body, ktorý bude na stránke www.doxxbet.sk. Pri nákupe budú klientovi automaticky odpočítané body z konta a následne bude vybraný produkt zaslaný na jeho adresu. Pred odoslaním produktu bude klient vyzvaný e-mailom (prípadne telefonicky), aby potvrdil svoju adresu. Po jej potvrdení bude produkt zaslaný na klientovu adresu. Lehota zaslania produktu na klientovu adresu je 90 dní odo dňa objednávky. Po prevzatí produktu podpíše klient preberací protokol. Spoločnosť DOXXbet, s. r. o. si vyhradzuje právo vybrať konkrétny model a typ požadovaného produktu na základe ponuky obchodného partnera.
    4. Reklamácie produktov si klient vybavuje sám, na základe obdržanej kópie faktúry a záručného listu od dodávateľa. Reklamácia sa dá uplatniť len na predmety z kategórie Elektronika. Nevzťahuje sa na voľné stávky, reklamné predmety spoločnosti DOXXbet a iné produkty v ponuke Vezmi si za body.
    5. Nakupovanie v sekcii Vezmi si za body je možné len prostredníctvom Hráčskeho konta na stránke www.doxxbet.sk. Sekcia Vezmi si za body nie je dostupná na DS. Pred použitím bodov v sekci Vezmi si za body má klient DS možnosť vytvoriť si Hráčske konto na stránke www.doxxbet.sk a následne body uplatniť, alebo kontaktovať infolinku a zaslanie požadovaného predmetu vyriešiť telefonicky alebo e-mailom.
    6. DOXXbet si vyhradzuje právo zmeniť typ produktu za aktuálnu verziu v danej cenovej kategórii na základe ponuky obchodného partnera.
  7. Akcia o hlavnú cenu

    1. DOXXbet, s. r. o. má právo pre členov BETKLUBU usporiadať dlhodobú akciu o hlavnú cenu. V tomto prípade bude každý člen BETKLUBU automaticky zaradený do akcie o hlavnú cenu. Hlavnú cenu získa hráč, ktorý splní všetky pravidlá a podmienky stanovené spoločnosťou DOXXbet.
    2. Pri výhre hlavnej ceny musí byť hráč overený a bude kontaktovaný spoločnosťou DOXXbet, s. r. o., pre dohodnutie spôsobu prebratia výhry a pre poskytnutie informácií ohľadom výhry.
    3. Výherca hlavnej ceny súhlasí s použitím svojho mena a fotografie na propagačné účely spoločnosti DOXXbet, s. r. o.
  8. Ochrana osobných údajov

    1. Ochrana osobných údajov a ich manipulácia v rámci BETKLUBU, prebieha v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov za nižšie uvedených podmienok:
    2. Vytvorením Hráčskeho konta dá člen súhlas so zhromažďovaním a spracovaním poskytnutých osobných údajov.
    3. Každý člen má právo prístupu k jeho zbieraným a spracovaným osobným údajom. Člen má tak isto právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so získavaním a spracovaním svojich osobných údajov, tak, že zruší svoje Hráčske konto, podľa postupu stanovenom v Hernom pláne spoločnosti, pričom súčasne prestane byť členom BETKLUBU.
    4. DOXXbet, s. r. o. vyhlasuje, že poskytnuté osobné údaje budú zhromažďované a spracovávané výhradne za účelom uvedeným v Hernom pláne a za účelom čerpania výhod plynúcich z členstva v BETKLUBE.
  9. Záverečné ustanovenia

    1. DOXXbet, s. r. o. si vyhradzuje právo kedykoľvek zmeniť či upraviť pravidlá, podmienky a ceny BETKLUBU, prípadne individuálne zamedziť hráčov pri podozrení zo zneužitia. DOXXbet, s. r. o. si tak isto vyhradzuje právo kedykoľvek ukončiť BETKLUB. V takom prípade bude dátum ukončenia programu zverejnený na stránke www.doxxbet.sk minimálne 2 mesiace pred ukončením.
    2. V prípadoch, ktoré nie sú uvedené v pravidlách a podmienkach BETKLUBU, vychádza vždy záverečné rozhodnutie v súlade s Herným plánom spoločnosti DOXXbet.

V Žiline, dňa 18.1.2021.

DOXXbet je výhra | DOXXbet športové tipovanie a online kasíno (2024)

References

Top Articles
Understanding The Life Of George Farmer And His Children
Melissa Mccarthy Weight Loss 2024 Dr Oz - Family Health Bureau
Funny Roblox Id Codes 2023
Is pickleball Betts' next conquest? 'That's my jam'
Asian Feels Login
Professor Qwertyson
A Complete Guide To Major Scales
Think Of As Similar Crossword
Www.megaredrewards.com
Craigslist Chautauqua Ny
Used Wood Cook Stoves For Sale Craigslist
R/Altfeet
Med First James City
Keniakoop
Sams Early Hours
Wgu Admissions Login
finaint.com
boohoo group plc Stock (BOO) - Quote London S.E.- MarketScreener
Craigslist Red Wing Mn
Grandview Outlet Westwood Ky
Lowes Undermount Kitchen Sinks
Cvs El Salido
Adt Residential Sales Representative Salary
Dr Ayad Alsaadi
The Old Way Showtimes Near Regency Theatres Granada Hills
Knock At The Cabin Showtimes Near Alamo Drafthouse Raleigh
Greensboro sit-in (1960) | History, Summary, Impact, & Facts
Access a Shared Resource | Computing for Arts + Sciences
Craigslist Brandon Vt
Craigslist Auburn Al
Angel del Villar Net Worth | Wife
Frequently Asked Questions - Hy-Vee PERKS
What are the 7 Types of Communication with Examples
134 Paige St. Owego Ny
Little Caesars Saul Kleinfeld
Blackstone Launchpad Ucf
Shnvme Com
How to Get Into UCLA: Admissions Stats + Tips
The Best Carry-On Suitcases 2024, Tested and Reviewed by Travel Editors | SmarterTravel
Does Iherb Accept Ebt
Cranston Sewer Tax
Executive Lounge - Alle Informationen zu der Lounge | reisetopia Basics
Iupui Course Search
15 Best Places to Visit in the Northeast During Summer
Dicks Mear Me
Guy Ritchie's The Covenant Showtimes Near Look Cinemas Redlands
antelope valley for sale "lancaster ca" - craigslist
What Time Do Papa John's Pizza Close
Glowforge Forum
Nkey rollover - Hitta bästa priset på Prisjakt
Mast Greenhouse Windsor Mo
Obituaries in Westchester, NY | The Journal News
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 5628

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.